video Sevgililer Gününe Özel Video

Sipariş Vermek İçin => Sevgililer Gününe Video Hazırlamak konusuna girin.

Sevgililer gününe özel animasyon yaptırmak istiyorsanız bu sayfayı inceleyebilirsiniz. İster sevgilinize, ister eşinize, ister ailenize, ister arkadaşlarınıza. Sevgililer gününde istediğiniz herkese animasyon videolar yaptırabilirsiniz. Bunun için yapılması gereken adımlar aşağıda sıralanmıştır.

İzlenecek Adımlar Nelerdir?

  1. Animasyon Fiyatları sayfamıza da bakarak, istediğiniz animasyon çözünürlüğüne ve saniye miktarına karar verin. Bu sayfanın alt kısımlarında bulunan Sevgililer Gününe Animasyon örneklerine de bakabilirsiniz.
  2. İletişim Sayfamızdan bizimle irtibat kurun.
  3. Bize nasıl bir amacınızın olduğunu söyleyin ve kullanabileceğimiz resim, video, müzik gibi olguları gönderin.
  4. Biz isteklerinize uygun projeler göstereceğiz. Beğendiğiniz proje olursa size uyarlayacağız ve çalışmanızı gerçekleştireceğiz. Beğenmezseniz yeni bir fiyat belirleyerek, sıfırdan sizin kurgunuza uygun çalışma ortaya çıkartacağız.
  5. Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra çalışmanıza başlayacağız ve 2 ile 5 gün arasında sizlere teslim edeceğiz.
  6. Videonuzun paylaşılmasını istemiyorsanız, çalışmayı sadece size göndereceğiz. Youtube, vimeo, dailymotion gibi video paylaşım sitelerine yüklemeyeceğiz.

Örnek Sevgililer Gününe Özel Videolar

 

İletişim Formunu Doldurun ve Gönderin

 

Sevgililer günü animasyon

Neden Sevgililer Gününe Özel Çok Referans Yok?

Müşterilerimiz özellikle sevgililerine veya eşlerine yaptırdıkları videoları paylaşmamızı istemiyorlar. Bizde müşterilerimizin isteklerini geri çevirmiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar çok sayıda mevcut fakat müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bunları gösteremiyoruz. Bundan dolayı reklam amaçlı, gerçek olmayan kişilerin resimlerini kullanarak oluşturuyoruz. Sizlerde videonuzun gizli tutulmasını isterseniz, sizinde videonuz gizli tutulacaktır.

Yorum bırakın